Nyt se käy taas!

Pidettiin talkoot päivää aikaisemmin sunnuntaina, jotta voitiin tehdä koko päivä ja saada aikaiseksi siten enemmän. Ehkä huominen talkoiden aikaan oleva Ilves-Tappara paikallisottelu vaikutti myös hieman asiaan…

Komean päivän ahkera talkooporukka!

Jarmo, Kimmo ja Jari.

Aluksi vedettiin polttoaineputket suodattimelle ja johdot antureille.

Kunnes nämä olivat asennettu niin ruvettiin ilmaamaan polttoainejärjestelmää, joka ei millään tuntunut onnistuvan, kunnes huomattiin ottaa sammutin pois päältä, että polttoaine kiertäisi suuttimille asti… 🙂 No, saatiin ilmat pois ja kone käymään, mutta raakavesipuoli ei vetänyt vettä ja sen kanssa tapeltiin aikamme, kunnes Jari päätti avata raakavesipumpun ja katsoa impellerin kunnon. Ei tosiaan imenyt vettä, kun ei ollut koko impelleriä 🙂 Otettiinhan me itse se syksyllä pois, talven telakoinnin ajaksi.

Impelleri paikoilleen ja vesikin lähti kiertämään koneen käydessä. Sitten huomattiin seuraava ongelma,  öljy ei kierrä koneessa. Vaihdettiin suodattimelle menevien letkujen paikka suodatinjalassa ja homma rupesi rokkaamaan. Loppupeleissä kone kävi hyvin ja öljynpaineet olivat kohdallaan sekä lämmöt nousivat ilmeisesti oikein, mutta kumpikaan lämpömittari ei toiminut, ei moottoriöljyn eikä jäähdytysnesteen. Täytyy näihin perehtyä seuraavissa talkoissa. Lisäksi taisteltiin taas hieman pilssipumppujen kanssa… mutta nyt toimii hyvin.

Huomenna jätetään talkoot väliin, jotta päästään seuraamaan, kun Ilves ottaa taas voiton Tapparasta! Talkoita jatketaan seuraavan kerran viikon päästä maanantaina. Mittarien toimintaa täytyy tutkia sekä yksi letkukara vuotaa hieman polttoainetta. Siivota täytyisi myös, ainakin viedä kaikki turhiksi jääneet kamat pois veneestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s